Fix & Design

Uw wens is onze creatie

Website optimalisatie
Zoekmachine Optimalisatie is essentieel om een webpagina hoog te laten scoren in de reguliere zoek resultaten van een zoekmachine. De beste optimalisatie bestaat uit een website met kwalitatief hoogstaande inhoud (ook wel content genoemd) in combinatie met gedegen structuur. Zoekmachines gaan namelijk op zoek naar de beste inhoud voor de gebruikers van de zoekmachine, en een goede inhoud is daarom een noodzaak.

U verhoogt uw zichtbaarheid bij uw doelgroep(en).
U bereikt meer geïnteresseerde en dus betere bezoekers.
Het websiteverkeer onstaat op organische wijze. U betaalt dus niets voor deze bezoekers en bespaart op uw marketingcommunicatie.
Internet Marketing (5 tips!)

Social Media
Social media is een verzamelnaam voor alle internet-toepassingen waarmee het mogelijk is om informatie met elkaar te delen op een gebruiksvriendelijke en vaak leuke wijze. Het betreft niet alleen informatie in de vorm van tekst (nieuws, artikelen). Ook geluid (podcasts, muziek) en beeld (fotografie, video) worden gedeeld via social media websites. Met andere woorden, social media staat voor 'Media die je laten socialiseren met de omgeving waarin je je bevindt'.

Voorbeelden social media websites
Bekende voorbeelden van internationale social media websites zijn Instagram, Facebook, YouTube, Linkedin en Twitter.

CMS Website beheer in eigen handen!
Met Fix-CMS (Content Management System) bieden wij u de mogelijkheid om zonder enige technische kennis uw eigen website te onderhouden.

CMS
Een content-beheersysteem of Content Management Systeem is een softwaretoepassing, meestal een web-applicatie, die het mogelijk maakt dat u eenvoudig, zonder veel technische kennis, documenten en gegevens op internet kunt publiceren (contentmanagement). Een CMS is vooral van belang voor websites waarvan de inhoud regelmatig aanpassing behoeft, en de inhoud in een vaste lay-out wordt gepresenteerd aan bezoekers. De meeste bedrijven gebruiken voor hun website tegenwoordig een CMS. Een bekende variatie op het CMS is bijvoorbeeld de weblog.

Eenvoudig uit te breiden CMS
Het contentent management systeem is klaar voor de toekomst! Later- uitbreiden of aanpassen van uw website vormt geen enkel probleem bij het gebruik van het Content Management Systeem. Zo heeft u altijd een systeem dat zich geheel aanpast naar uw wensen en eisen.